Een BrainTrainer stimuleert het denkvermogen en het geheugen en is een fantastische aanvulling op de door ons aan te bieden activiteiten voor onze bezoekers. Na een proef periode zijn onze bezoekers razend enthousiast geworden en maken met plezier vaak gebruik van de BrainTrainer.

Aangezien Odensehuis Alblasserdam een stichting is kunnen we alle financiรซle steun gebruiken voor het aanschaffen van de BrainTrainer. We zijn daarom een crowdfunding actie gestart met als doel โ‚ฌ2.500 op te halen voor de BrainTrainer.

๐‡๐ž๐ฅ๐ฉ๐ญ ๐ฎ ๐จ๐ง๐ฌ ๐›๐ข๐ฃ ๐๐ž ๐š๐š๐ง๐ฌ๐œ๐ก๐š๐Ÿ ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ž ๐๐ซ๐š๐ข๐ง๐“๐ซ๐š๐ข๐ง๐ž๐ซ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐จ๐ง๐ณ๐ž ๐ž๐ง๐ญ๐ก๐จ๐ฎ๐ฌ๐ข๐š๐ฌ๐ญ๐ž ๐ž๐ง ๐ ๐ž๐ฆ๐จ๐ญ๐ข๐ฏ๐ž๐ž๐ซ๐๐ž ๐›๐ž๐ณ๐จ๐ž๐ค๐ž๐ซ๐ฌ?

U kunt door middel van de crowdfunding een bedrag doneren via:
https://crowdfunding.braintrainerplus.com/projects/braintrainer-odensehuis

U bent uiteraard van harte welkom om tijdens onze openingstijden de bezoekers bezig te zien met de BrainTrainer. Wij zorgen ook voor een kopje koffie/ thee met wat lekkers. Stichting Het Odensehuis Alblasserdam is open op maandag, dinsdag en donderdag van 10:00 uur tot 15:00 uur.

Meer informatie kunt u verkrijgen bij onze coรถrdinator Cherilda van Son coordinator@odensehuisalblasserdam.nl