2024

Valentijn 2024 🎡🎡🎡 ❀️ ❀️ ❀️

Vorige week stond Het Odensehuis Alblasserdam in het teken van Valentijn. De bezoekers hebben samen met de studenten van Codarts prachtige liederen gezongen en lekker gedanst. Ook hebben onze bezoekers prachtige kaarten vol liefde gemaakt voor hun valentijn/mantelzorger.

Klik hier voor meer foto’s.

Dinsdag 6 februari 🎡🎡🎡

Dinsdag 6 februari hebben studenten van Codarts uit Rotterdam onze bezoekers een overweldigde muzikale beleving bezorgd. Er werd volop gezongen uit volle borst onder begeleiding van diverse instrumenten die door de studenten werden bespeeld. Ook hebben de bezoekers met de studenten van Codarts lekker gedanst. Muziek is zeker wel goed voor lichaam en geest. Zeker voor mensen met dementie is muziek erg belangrijk. We willen dan ook Codarts erg bedanken voor de muzikale beleving.

Reanimatietraining voor onze gastvrouwen en -heren

Met dank aan het ondernemers fonds Alblasserdam (OFA) hebben de gastvrouwen/-heren van het Odensehuis Alblasserdam een reanimatie cursus mogen volgen inclusief het werken met de AED. Met deze cursus hebben de gastvrouwen/-heren een reanimatie certificaat behaald bij Sterrenburg BHV trainer Gerrit Sterrenburg.

Dinsdag 23 januari en donderdag 25 januari

Dinsdag ochtend zijn we met de bezoekers op pad geweest met de benenwagen. We hebben een heerlijke wandeling door het dorp gemaakt en zijn ook nog bij de kinderboerderij geweest om de dieren aan te halen.

Donderdag middag hebben we afscheid genomen van twee geweldige vrijwilligers die vanaf het begin als waardevolle gastheer en gastvrouw onze bezoekers keer op keer het naar hun zin wisten te maken. Wij van Odensehuis zijn erg dankbaar voor hun inzet en zullen ze zeker gaan missen. We vonden het fijn te horen dat dit wederzijds is en wensen deze top vrijwilligers het beste.

Donderdag 18 januari 2024

π†π„π™π„π‹π‹πˆπ†π‡π„πˆπƒ 𝐈𝐍 πŽπƒπ„ππ’π„π‡π”πˆπ’ π€π‹ππ‹π€π’π’π„π‘πƒπ€πŒ

Vandaag hadden we de hele dag π™†π™–π™§π™žπ™£ π™’π™žπ™‘π™‘π™šπ™’π™¨π™šπ™£ van het indrukwekkende boek πŽππ“π–π€π‘π‘π„π op bezoek. Karin heeft onder andere lekker gedanst met onze bezoekers en gaf ons tips over het omgaan met dementie. Meer informatie over Karin en haar boek vind je op:

www.ontwarren.nu